24-9-2022
Algemene Leden Vergadering

Beste leden,
Bij deze willen we iedereen uitnodigingen voor de Algemene Leden Vergadering van 2022. Deze staat gepland op dinsdag 11 oktober 2022. De inloop is vanaf 19:30 uur en we willen starten om 20:00 uur
De agenda wordt gedeeld voorafgaand aan de ALV, evenals de financiële stukken en eventueel andere stukken waarvoor een stemming noodzakelijk is.
Een vast onderwerp op de agenda, is de "Binnengekomen Stukken” Heb je iets wat je aan wilt dragen om te bespreken tijdens de vergadering, stuur dit dan voor 2 oktober 2022 naar [email protected]
Vriendelijke groeten,
Bestuur MHCN

25-8-2022
Bestellen tenue op Hockeydirect.nl

Beste leden,

Bij onze tenue leverancier Hockeydirect.nl is er momenteel een probleem met hun website.
Daardoor is het nu niet mogelijk om shirt/rokje/kousen in 1 keer te bestellen.

De rokjes/broeken en kousen worden begin september verwacht. (Indian Maharadja heeft vertraging opgelopen)
De spullen zijn niet uitverkocht maar nog niet binnen.

Graag even wachten met bestellen tot het probleem met de site is opgelost.

Zodra alles werkt kan het tenue in 1 keer besteld worden en komen er geen verzendkosten bij.

Bestel je alles in 1 keer dan wel contact opnemen met de klantenservice 0252-200014 en vragen of zij er een deellevering van maken!!!!!!!!!

Zodra het probleem in de site is verholpen ontvangen jullie een mail.

Uiteraard mag je al wel het shirt bestellen maar helaas komen er dan wel verzendkosten bij.

Heb je verder vragen over artikelen van Hockeydirect.nl dan kan je die aan hun klantenservice stellen.

We houden jullie op de hoogte.

23-8-2022
Nieuw tenue MHC Nunspeet

Beste leden,

Het nieuwe seizoen trappen we niet alleen af met een spetterend toernooi en feest maar er is nog meer nieuws:

MHC Nunspeet gaat spelen in een nieuw tenue!!

In overleg met het bestuur en onze nieuwe hoofdsponsor HOCKEYDIRECT.NL is besloten om onze clubkleuren in het tenue om te draaien.

We zijn overgestapt naar een andere kleding leverancier: Indian Maharadja

Het shirt is zwart met daarop ons witte clublogo en de sponsor.
De rok/broek is blauw met wit clublogo
De kousen zijn zwart met blauwe omslag en wit clublogo

De shirts zijn al beschikbaar en te bestellen in onze shop die je kan vinden via:

De rok/broek is rond 25 september beschikbaar in de shop.
De kousen zijn ook rond 25 september beschikbaar in de shop. (we blijven nog even spelen in de oude kousen.....)

Kortingscode:
Om alle leden tegemoet te komen bieden wij al onze leden een kortingscode aan.
Deze code is alleen te gebruiken voor bestelling van het shirt!!
Op de rok/broek en kousen zit geen korting.

Hoe werkt het bestellen:
  1. Ga naar hockeydirect.nl
  2. Maak een account aan
  3. Kies je shirt en de maat.
  4. Vul als code in: Je lidnummer-Naam
bijvoorbeeld: Jan heeft lidnummer 109. Vul dan in 109-Jan
Gebruik geen accenttekens.
Bij dubbele voornaam tussen de namen ook een koppelteken.
Gebruik als 'naam' zoals deze staat in Lisa bij je roepnaam

Heb je vragen over het bestellen dan kan je contact opnemen met de klantenservice van hockeydirect.nl

Weet je geen lidnummer?
Stuur dan een mail naar [email protected]

Wij ernaar uit om jullie te zien schitteren op het veld in jullie nieuwe tenues!

17-8-2022
3 september Lustrum Feest! Zorg dat je er bij bent

Het is bijna zover.......

3 September barst het feest los!

Onze vereniging bestaat 40 jaar en dat gaan we vieren.

De dag begint met een gezellig toernooi waar iedereen van jong tot oud aan mee kan doen.

Ervaring is dus absoluut niet nodig. Je vriend, vriendin, moeder, vader, opa, oma, buurvrouw, buurman .... iedereen is welkom.

Na het toernooi is er een gezellige BBQ en aansluitend een disco voor de jongste jeugd met een echte DJ. Daarna zetten we het feest door voor de 18+ groep. We zien jullie graag allemaal schitteren op de dansvloer ;)

In bijgaande link staat meer informatie over het toernooi en het feest en het inschrijfformulier.

Wij ontvangen jullie graag op 3 september om 9:45 uur.  Dit uiteraard onder het genot van een kop koffie, thee of glas limonade van de vereniging.

De genoemde tarieven zijn exclusief drinken. Wij verzoeken jullie om de inschrijvingen uiterlijk 25 augustus 2022 aan te leveren. Dit in verband met de inkoop.

Wij kijken uit naar een mooie dag!

3-6-2022
Bijna 300 kinderen hebben meegedaan aan de Clinics 2022

Vandaag is de derde dag van de hockeyclinics wederom succesvol verlopen. Zeer enthousiaste kinderen, leerkrachten en trainers en begeleiders hebben gezorgd voor veel spelplezier. De Nuborgh Veluvine, De Ontdekking, De Ridderschool en de Morgenster hadden zich dit jaar aangemeld via Nunspeet beweegt.

Deze dagen zijn mede mogelijk gemaakt door de inzet van trainers en vrijwilligers en de samenwerking met Nunspeet beweegt. Eline, Flip, Judith, Henry, Carmen, Pien, Jolanda, Reina, Romy, Martijn: allemaal enorm bedankt voor jullie enthousiasme en inzet.

Hartelijke groet,
Alieke