21-6-2019
Hockeyclincs voor de basisscholen bij MHC Nunspeet

Wat een geweldige dag!
Ruim 100 kinderen maakten vandaag kennis met hockey.
Voor het eerst een bitje in, zit hij goed? Welke scheenbeschermers passen mij? Hoe lang mag mijn hockeystick zijn? Allemaal vragen en daarna het veld op. Eerst de nodige uitleg in het kader van veiligheid en vervolgens in kleine groepjes naar de verschillende oefeningen en allen onder begeleiding van de trainsters en een topteam aan helpende krachten.

Na afloop naar het waterpunt van Nunspeet beweegt in combinatie met wat fruit en groente even bijkomen

Wat hebben wij genoten van jullie: kinderen van de Petraschool en CNS De Morgenster en de Jenaplanschool St.Franciscus Nunspeet.
Wat waren jullie gezellig en goed bezig!

Op naar de volgende clinics met de Petraschool,Jenaplanschool St.Franciscus Nunspeet, Montessorischool De Ontdekking Nunspeet en ook de brugklas van Nuborgh College Veluvine tijdens hun eigen sportdag op 4 juli

En wil je nog een keer komen of lees je dit, was je niet op de clinic maar wil je ook komen. Helemaal goed, kom lekker gratis meetrainen op de dinsdagen en donderdagen tot de zomervakantie.

donderdag 18 juli 2019