Informatie over MHC Nunspeet
Klik voor meer informatie over de betreffende categorie

Algemene informatie (1)
Bestuur (1)
Contributie (1)
Inloggen lukt niet (1)
Opzeggen lidmaatschap (1)
Tenue (1)
Wegwijs in LISA (1)

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Wegwijs in LISA

Wegwijs Lisa
Achter de website zit een heel netwerk aan gegevens. Dit systeem, LISA, zorgt ervoor dat jij precies die gegevens te zien krijgt die voor jou relevant zijn. Wanneer jouw team traint, of je mag fluiten, of je ouders rij- of bardienst hebben en hoe het wedstrijdprogramma eruit ziet. Ook kun je, als je ingelogd bent, gegevens over je teamgenoten zoeken, en belangrijk: ook wedstrijdverslagen maken of je eigen teampagina beheren. Deze gegevens zijn ALLEEN beschikbaar voor leden en andere betrokkenen van onze club. Log daarom altijd in om meer te weten en meer te zien.

Mijn gegevens kloppen niet. Hoe kan ik ze (laten) wijzigen?
Na het inloggen zie je een aantal gegevens die over jou in de ledenadministratie staan. Zijn je naam, adres, vastetelefoonnummer of geboortedatum niet juist, dan verzoeken wij je dit door te geven aan [email protected]hockeyclubnunspeet.nl

Iedereen kan (en moet) zelf zijn e-mailadres(sen) en/of mobiele nummer up-to-date houden. Hoe doe je dit? Log in op de website. Ga naar Instellingen (in de linkerbalk, het witte gedeelte). Hier kun je je mobiele nummer wijzigen of je e-mailadres aanpassen. Vergeet niet bij elk gegeven dat je verandert op 'Wijzigen' te drukken. Het is belangrijk deze gegevens actueel te houden zodat we je ook kunnen bereiken per e-mail of sms. Ook trainingen en wedstrijden gaan we afzeggen per sms dus zorg dat deze te allen tijde is ingevuld, dit is helaas tot op heden niet bij iedereen het geval.

Kan ik zelf mijn wachtwoord wijzigen? En wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord niet meer weet?
Je kunt zelf je wachtwoord veranderen nadat je bent ingelogd. Ook dit doe je bij 'Instellingen'. Zorg ervoor dat je ook je e-mailadres invult: wanneer je je wachtwoord kwijt bent, maar wel je lidnummer weet, krijg je bij verkeerd intypen van je wachtwoord een mededeling. Als je dan op 'hier' klikt, krijg je meteen je wachtwoord toegestuurd op het mailadres dat van jou geregistreerd staat.

Hoe kom ik aan het telefoonnummer of e-mailadres van .....
Log in en typ in het linkermenu bij 'zoek' de achternaam in van het lid of de coach die je zoekt.

Hoe zet ik een verslag online?
Log in en ga naar je teampagina. Onderin zie je de wedstrijd die net gespeeld is. Hier kun je een verslag invoeren. Houd het verslag wel netjes, je naam staat altijd automatisch onder het verslag, dus anoniem schelden gaat niet lukken.

Ik ben trainer/ik ben coach of doe vrijwilligerstaken maar ik heb geen inloggevens, hoe kan ik die krijgen?
Stuur een e-mail naar [email protected] wordt het wachtwoord voor je aangemaakt.

Je profiel: hoe werkt dat?
Je profiel is alleen toegankelijk voor jezelf en -als je het openbaar maakt- voor ingelogde leden. Daarvoor moet je eerst je profiel maken/wijzigen. Om je gedownloade foto('s) openbaar te krijgen voor andere leden, moet je wel in je tekstprofiel iets neerzetten, ten minste 10 tekens (een smiley alleen is niet voldoende!), maar zoals je kunt zien is het wel zo leuk als je wat over jezelf vertelt.

Om je foto zichtbaar te maken voor anderen, klik je bij instellingen op ‘Ja’ bij vraag 1 en bij vraag 3, maar klik wel vervolgens op OK, anders springt het terug naar ‘Nee’. Bij de volgende keer inloggen, zijn je instellingen aangepast. Als je vraag 2 op ‘Ja’ hebt staan, krijg je een e-mail als iemand reageert op je profiel. Maar dan moet je natuurlijk wel je e-mailadres hebben ingevuld.

Mijn ouders willen ook mijn wedstrijdschema kunnen zien en mail ontvangen. Kan dat?
Ja, dat kan. Als ze lid zijn, kunnen ze onder hun eigen lidnummer inloggen en als ze 'overige teams' in het linkermenu aanklikken kunnen ze daar de teams kiezen waarvan ze de schema's meteen willen zien. Het hele wedstrijdschema van alle teams is overigens te zien in de blauwe balk boven aan de site. Zijn je ouders geen lid dan moeten ze onder jouw lidnummer en wachtwoord inloggen om je schema te zien.

Als e-mails die voor jou(w team/categorie) bestemd zijn, altijd ook naar een tweede e-mailadres moeten worden gestuurd, dan kun je dit extra mailadres toevoegen bij ‘Emailadres 1’. De adressen moeten dan gescheiden zijn door een komma. Het mailadres dat je (eventueel) invult bij ‘Emailadres 2’ is alleen een ‘reserve-adres’, dit wordt dus niet standaard gebruikt om e-mail naartoe te sturen.

Hoe krijg ik mijn verjaardag op de site?

Ook dat kun je regelen bij ‘Instellingen’ en wie weet krijg je op je verjaardag felicitaties in je mailbox van clubgenoten!

Hoe weet ik wanneer mijn ouders moeten rijden?
In het wedstrijdschema staat bij elke uitwedstrijd aan het eind van de regel een symbool (autootje). Als je daarop klikt, zie je de rijders voor die wedstrijd – wel even naar beneden scrollen tot je de rijders bij je team ziet staan. Je hoeft hiervoor niet ingelogd te zijn. Wil je het hele overzicht van alle rijders voor jouw team in een periode zien, dan moet je wel ingelogd zijn.

Het overzicht van de ingeplande bardiensten is te vinden na inloggen, onder het 'kopje' BAS

Wist je dat er voor alle teams, Junioren, Senioren en Jongste Jeugd, een ranglijst wordt bijgehouden waarin je precies ziet welk team van MHC Nunspeet de meeste punten heeft gehaald in de competitie? Die clubcompetitie wordt wekelijks bijgewerkt. Je vindt de clubcompetitie in de rechterbalk, onderaan

woensdag 13 november 2019