route
Per auto:
Vanuit richting Elburg: Elburgerweg,rotonde linksaf: Oenenburgweg. Aan het einde linksaf richting Epe: Eperweg. Eerste weg linksaf: Albertlaan. Direct eerste weg rechts: Kempenlaan. Rechtdoor: Sportlaan. Bordje De Wiltsangh-hockey volgen. P: Parkeerterrein tennisvereniging. Vanuit richting Epe: na spoorwegovergang en na I-plattegrond: eerste weg rechts, Albertlaan. Verder zie boven. Vanuit richting Amersfoort (A28): afslag Epe/Nunspeet-Oost. Linksaf richting Nunspeet. Na spoorwegovergang en na I-plattegrond: eerste weg rechts, Albertlaan. Verder zie boven. Vanuit richting Zwolle (A28): afslag Epe/Nunspeet-Oost. Rechtsaf richting Nunspeet. Na spoorwegovergang en na I-plattegrond: eerste weg rechts, Albertlaan. Verder zie boven. Per openbaar vervoer: indien nodig contact opnemen met de vereniging.

zaterdag 19 oktober 2019